Mallorca

20 Mar

Är nu på Mallorca, kom hit i lördags kväll efter att ha spenderat drygt ett dygn i London.

Två av tre terminer i Durham är avklarade. Även den andra terminen i Durham blev bra, rolig och tuff. Livet i Durham präglas av utbildning på hög nivå och ett engelskt studentliv.

Just nu bor vi en villa som lasergänget har bott i under ett par veckor medans de har legat med båtarna i Arenal för träning. Här ska vi bo tom fredag, då är deras långa period av träning över och vi ska dra över till andra sidan ön för att få distans till deras segling. Under den tiden ska det cyklas mycket i bergen vilket ska bli kul! Det är kul för mig att vara tillbaks i denna värld igen, glada människor, mycket träning och mycket god mat. Våren -08 gjorde jag min sista internationella regatta i laserklassen, då liksom nu var fokus på OS, det är just det som slår mig nu när vi börjar närma os OS fyra år senare. Det är hårt och mycket vilja ute på havet, alla är otroligt vältränade, vårdar sitt material med omsorg och det är gott om tränare, coachbåtar och många biltillverkare vill gärna vara med att sponsra lämpliga fordon för dessa elitidrottares transportbehov.

När jag kom hade Jespers flickvän precis åkt, kvar i huset var Jesper, David Jonsson, Emil Cedergårdh, en dansk radial tjej och grabbarnas tränare Steven. Steven körde jag till flyget i söndags, Ann Marie åkte igår o Emil åker imorgon. Kvar blir alltså bara tre pers, så vi får två balkonger, en uteplats, fyra badrum o fem sovrum att dela på. 🙂

Det är mycket som händer då det händer något, hård träning, båtmeck, mm. Medans det också ska varvas ned och så. Detta innebär att vi har hunnit se ett par avsnitt av Topgear redan. Igår kom Fredrik Lassenius över på middag ihop med Josefin Olsson, Fredrik coachar nu finska Sari Multala. Sari gjorde för övrigt inbrott i vårt hus häromdagen för att tvätta medan vi var i hamnen.

Nu ska jag försöka få lite plugg gjort…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: